Arkiv

Påsken 2020 -  koronapåske

Alle arrangementer ble avlyst rett før påske.

Et stort engasjement ble vist fra medlemmer og andre i forbindelse med våre alternative aktiviteter.


Tusen takk for støtten.


Dokumentarkiv

Påsken 2019

Munksjørennet 

I strålende sol gikk Munksjørennet av stabelen. Hele 262 deltaker fullførete det 10 kilomter lange famileskirennet.

Ï racerklassene kom 1. og 2. plass inn på samme sekund, men det er kåret en vinner i både herre- og kvinneklassen. Det kan nevnes at det ble ny løyperekord i dameklassen.


Resultatlisten


Bilder fra dagens arragement

Påsken 2018

Munksjørennet 


25. mars 2018 gikk årets Munksjørenn av stabelen. De 269 som deltok i dag fikk en uforglemmelig tur i strålende solskinn, med trikkeskinnner av noen skispor og temperaturer som virkelig tilhører en god vårdag.


Starten gikk 10.00 ved Munksjøen og vinneren av klassen menn racer, Lars Bovold, brukte kun 23 min og 17 sek på de 10 km over til Tørberget. Han slo teamkamerat Vegar Øvrevik med kun 1 sek. Resultatlisten, Menn Racer.   


I racerklassen for kvinner vant Linn Iren Sætre ganske klart på tiden 27.26, hele 2:48 før neste kvinne, Mathilde Lutnæs. Det er også veldig gledelig at våre egne jenter Mina Ryen Storsveen og Kristina Brenden hadde sterke tider og kom på 4. og 5. plass. Resultatliste, Kvinner Racer.


På den korte løypa fra Jonslåtten var det 16 startende. Resultatlisten fra Jonslåtten.


Her er listen over alle de 192 som startet i Trimklassen fra Munksjøen.


Takk til alle som deltok på dagens renn!

Bilder fra dagens arragement

Påsken 2017

Munksjørennet 


Det 30. Munksjørennet gikk av stabelen med flere deltakere enn i fjor. Til sammen var det 234 startende i trimklassen, racer menn, racer kvinner og trim fra Jonsslåtten.


Vi beklager at det har tatt så lang tid å fått klar resultatlistene da vi måtte dobbeltsjekke noen tider.


Resultatliste, trim Jonsslåtten.

Resultatliste, trim, alfabetisk rekkefølge.

Resulatatliste, racer kvinner.

Resultatliste, racer menn.

Skjærtorsdag 


Den sene påska og det milde været var en stor trussel med tanke på lysløypa og årets klubbmesterkap. Takket være iherdig innsats av løypemannskap og dugnadsfolk ble det faktisk klubbmesterskap. Dette satte klubbens medlemmer, utflyttere og hyttefolk stor pris på og dagen ble en suksess med stort oppmøte.

Det ble kåret mange vinnere og alle klubbmestere ble båret av scena på gullstol. Resultatliste. 


Etter klubbmesterkapet ble det premieutdeling etter Munksjørennet. Østre deler av Trysil gjorde rent bord på herresiden og tok også to av tre plasser på idealtid i trimklassem. Heldigvis fikk vi en sterk 3. plass av Kristina Brenden i klassen Kvinner racer.


Terje Solheim hadde flest turer til Nybrenn og fikk gavekort på Sentrum Sport Trysil. Edgar Kristiansen ble belønnet likt med å ha skrevet seg opp flest ganger på Korsmyrkoia. Ellers trakk vi ut flere gevinster på trimbøker på begge stedene. 


Oversikt over premieutdeling etter Munksjørennet, samt trimbøkene på Korsmyrkoia og Nybrenn.

 

Etter alle premieutdelinger hadde vi trekning på idrettslaget påskebasar der alle inntektene går direkte tilbake til klubbens yngre medlemmer. Vi hadde hele 58 gevinster som ble trukket på de 28 bøkene vi hadde. Sigrid Brenden stakk av med hovedgevinsten, et gavekort på 2000,- på Sentrum Sport Trysil. Gevinstliste.


Skjærtorsdag ble avsluttet med PUB-aften, en påmeldingsfest til musikk fra Tor Hammerband. Litt over 100 stykker tok turen og hygget seg med musikk og dans.


Takk for påsken i Tørberget.